Laadpalen

 

the future
of your mobility.

 

Moobi biedt oplossingen en producten die de mobiliteit van de toekomst bepalen. Onze oplossingen zijn gericht op een autonome, verbonden, elektrische en gedeelde mobiliteit voor steden, bedrijven en thuisvoorzieningen.

<strong>nieuwe</strong> <strong>mobiliteit.</strong>

 

Moobi is een nieuwe merknaam binnen de automotive en levert producten en diensten die te maken hebben met nieuwe mobiliteit. Binnen die nieuwe mobiliteit is elektrificatie van vervoer een belangrijke pijler. Om te kunnen voorzien in de alsmaar toenemende vraag naar oplaadpunten voor elektrische en plug-in voertuigen, is het project moobi we gelanceerd.

UNIEK VOORDEEL:

Moobi levert een ticket voor de toekomst: het product én een volledig concept waarop je kan vertrouwen. Een netwerk van moobi aanbieders, een technische achtergrond en een deskundige plaatsing en onderhoud: moobi zorgt ervoor!
 • voordelen

  • Enkele en dubbele connectoren leverbaar

  • Automatische verrekening van laadkosten

  • Duurzame en efficiënte verdeling van vermogen

  • Eenvoudig en voordelig beheer meerdere laadpalen

   24/7 supportdesk in de cloud beheerd

   Vandaal bestendige behuizing laadpalen

Wanneer meerdere moobi laadpalen worden toegepast op één parkeerplaats, dan worden deze via Smart Charging met elkaar verbonden. Hierdoor communiceren de moobi laadpalen met elkaar en dit voorkomt overbelasting van uw elektriciteitsaansluiting. Bovendien zorgt Smart Charging voor een efficiënte communicatie tussen de laadpalen onderling en richting de cloud, waardoor het beheer van de laadpalen zeer eenvoudig is.